Въздушна тревога е обявена в Черниговска, Черкаска, Кропивницка, Полтавска и Днепровска

...
Въздушна тревога е обявена в Черниговска, Черкаска, Кропивницка, Полтавска и Днепровска
Коментари Харесай

Въздушна тревога е обявена в половин Украйна

Въздушна паника е обявена в Черниговска, Черкаска, Кропивницка, Полтавска и Днепровска област, както и в следените от Киев територии на Донецката и Луганската национална република, Херсонска и Запорожка област.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 9464
За това свидетелстват данните от формалния запас за предизвестие на жителите, оповестяват украински медии.

Сирените са се присъединили към 22 часа.

По-късно въздушна паника беше оповестена и в Сумска област.

В следобедните часове въздушна паника беше оповестена и в Киев. По това време президентът на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в беше на посещаване в Киев.

По-рано на 20 февруари няколко медии оповестиха, че в Киев са блокирани пътища, което е довело до тапи.

Заместник-министърът на външните работи на Украйна Андрий Мелник съобщи, че управляващите в страната  " приготвят изненада "  и чакат идването на " главните сътрудници " на Съединени американски щати във връзка годишнината от началото на съветската специфична военна интервенция, без да прецизира чие посещаване е планувано.

На 24 февруари 2022 година съветският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През съобщи, че е взел решение за осъществяване на специфична военна интервенция за отбрана на Донбас в отговор на молба за помощ от ръководителите на ЛНР и ДНР.

Решението за осъществяване на интервенцията провокира нови наказания против Русия от страна на Съединени американски щати и техните съдружници.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР